artikel

Rockwool scoort met scholingsprogramma

bouwbreed Premium

Rockwool scoort met scholingsprogramma

Rockwool Roermond heeft voor zijn interne scholingsprogramma de Europese Validation Prize 2013 gekregen. Deze prijs is bedoeld voor veelbelovende en innovatieve initiatieven voor het (h)erkennen van competenties en vakbekwaamheid in het werkproces.

Rockwool heeft onder meer een zogeheten evc-programma waarbij werknemers een objectieve erkenning krijgen voor competenties die zij gedurende hun loopbaan hebben ontwikkeld, zowel binnen als buiten de werkplek. Hieraan deden sinds 2001 tachtig medewerkers mee. Ook de Rockwool Bedrijfsschool timmert flink aan de weg.

Hieraan haalden tot nu toe ruim 450 medewerkers een erkend mbo-diploma, in verschillende technische richtingen.

Reageer op dit artikel