artikel

Onderzoek naar innovatiegraad Nederlandse bouw

bouwbreed

Onderzoek naar innovatiegraad Nederlandse bouw

Cobouw onderzoekt samen met prof. Dr. Henk Volberda van de Erasmus Universiteit de innovatiegraad van de Nederlandse bouw.

In hoeverre is de bouwkolom in staat de gehanteerde businessmodellen te ontwikkelen of te wijzigen? Als lezer van de Cobouw Nieuwsbrief nodigen wij u uit een korte vragenlijst in te vullen over businessmodelinnovatie. Als directe beloning voor uw deelname krijgt u na het invullen een rapportage gemaild. Hierin kunt u zien hoe het gedachtegoed van Henk Volberda wordt toegepast op uw eigen onderneming. Half november publiceert Cobouw de resultaten van het onderzoek. Hartelijk dank voor uw deelname!

Klik hier om direct naar het onderzoek te gaan: www.rsm.nl/businessmodel

Wilt u bij de start van het onderzoek in het veld ‘identificatiecode’ het woord ‘Cobouw’ invullen? Als u daarna bij vraag 1 selecteert “Algemene bouw en projectontwikkeling”, kunt u vervolgens de juiste subsector selecteren. Daarmee krijgt u een scherpere benchmark om uw eigen resultaten mee te vergelijken.

Reageer op dit artikel