artikel

‘Van Warschau tot meterkast’ reddingsboei voor twijfelaars

bouwbreed Premium

‘Van Warschau tot meterkast’ reddingsboei voor twijfelaars

Hoe word ik opdrachtgever van mijn eigen opdrachten. Dat is de cruciale vraag waar de conferentie Van Warschau tot Meterkast antwoord op wil geven.

“Een van de ontwikkelingen van dit moment is dat bedrijven zelf diensten en producten gaan ontwikkelen. Het is al lastig om dat te vermarkten, maar ze lopen ook nog eens aan tegen het feit dat ze in de keten opdrachtgever worden van hun eigen opdrachten”, zegt lector innovatie bouwproces en duurzaamheid aan de Hogeschool Rotterdam Christoph Maria Ravesloot, de dagvoorzitter van de conferentie.

Daar gaan opdrachtgevers, opdrachtnemers en adviseurs in de bouwketen samen op zoek naar betere (integrale) duurzame adviezen en besluiten die praktisch uitvoerbaar zijn. Sociale innovatie in de vorm van ‘out of the box’-denken, flexibel organiseren, inleven in de rol van de ander en slim samenwerken is daarbij cruciaal.

De conferentie die op 26 september wordt gehouden is een initiatief van onder meer een aantal gemeenten en Uneto-VNI.

Reageer op dit artikel