artikel

Sanderink omarmt lef en innovatief vermogen

bouwbreed Premium

Sanderink omarmt lef en innovatief vermogen

Strukton wil luisteren naar de klant. Laten zien wat het bedrijf doet, laten ruiken en voelen. Vandaar ook de door achthonderd nieuwsgierigen bezochte innovatiedag van de bouwer aan de Utrechtse Westkanaaldijk.

Bestuursvoorzitter Gerard Sanderink, die Utrecht tot zijn nieuwe uitvalsbasis heeft gemaakt, verzekert dat Strukton op de goede weg is. Op sommige plaatsen ziet hij nog dat in divisies zaken vooruitgeschoven worden. Dat niet wordt doorgepakt. “We zullen het volume van het bedrijf verder moeten aanpassen. Het komt niet over twee jaar wel goed. Als de crisis voorbij is en weer meer werk ontstaat, zullen we weer groeien. We moeten meeveren met de markt.” De topman wil lef tonen en omarmt innovaties. Hij dringt aan om slimme oplossingen tot concrete producten te maken.

Lees morgen het hele artikel in Dagblad Cobouw 

Reageer op dit artikel