artikel

Houtvervanger dingt naar prijs

bouwbreed

Houtvervanger dingt naar prijs

Kreunen Kunststoffen dingt met zijn houtvervanger Durodeen naar de onderscheiding ‘slimste renovatieproduct 2013’. Het nieuwe product is gemaakt van gemodoficeerd polyurethaan hardschuim.

De fabrikant uit Lochem adviseert het onder meer als reparatiemateriaal voor kozijnen. Het materiaal heeft een lambdawaarde van 0,081. Een kubieke meter Durodeen weegt 500 kilo.  De fabrikant vraagt ‘de markt’ met voorstellen te komen voor de toepassing van het materiaal. De onderscheiding voor het ‘slimste renovatieproduct 2013’ wordt op 1 november uitgereikt tijdens de Houtwereld Praktijkdag. 

 

Kijk voor al het nieuws op de themapagina Duurzaam bouwen, waar nieuws van Cobouw, Vastgoedmarkt en de Architect op te vinden is met het label ‘duurzaamheid’. Deze themapagina is ook te bereiken via www.ecobouw.net/content/nieuws   

 

 

 

Reageer op dit artikel