artikel

Van Gelder Rail doet ook kabel- en leidingwerk

bouwbreed Premium

In Cobouw van 18 april staat een artikel vermeld over het toetreden van Powerlines op de Nederlandse spoormarkt. In dit artikel wordt tevens ingegaan op de aannemers die reeds actief zijn op deze markt. In dit artikel worden wij ten onrechte neergezet als een aannemer welke alleen werkzaamheden aanneemt in het segment treinbeveiliging. Wij zijn […]

In Cobouw van 18 april staat een artikel vermeld over het toetreden van Powerlines op de Nederlandse spoormarkt. In dit artikel wordt tevens ingegaan op de aannemers die reeds actief zijn op deze markt. In dit artikel worden wij ten onrechte neergezet als een aannemer welke alleen werkzaamheden aanneemt in het segment treinbeveiliging. Wij zijn van oudsher een kabel- en leidingenbedrijf en hebben circa twee jaar geleden de definitieve erkenning voor het segment treinbeveiliging behaald. Wij nemen dus zowel werkzaamheden aan in het segment kabel- en leidingwerkzaamheden als in het segment treinbeveiliging. Voor de compleetheid kan ik melden dat wij tevens gecertificeerd zijn als werkplekbeveiligingsbedrijf.

Reageer op dit artikel