artikel

Oppositiepartijen vrezen voor Bouwteam

bouwbreed

Oppositiepartijen vrezen voor Bouwteam

Oppositiepartijen in de Tweede Kamer vrezen dat het Bouwteam van oud-minister Spies uitgaat als een nachtkaars. Vooral het CDA is kritisch. De partij is bang dat het Bouwteam “een oeverloos overlegcircus” wordt en dat de 17 actiepunten verzanden in veel ideeën die weinig resultaat opleveren. 


Minister Blok (Wonen) trekt zich weinig van de kritiek aan en laat weten dat de geformuleerde acties grotendeels door ondernemers uit de branche zelf worden opgepakt. Zij zullen het niet zo ver laten komen: “De bouwsector heeft er alle belang bij om de Actieagenda niet tot een papieren tijger te laten verworden”, schrijft Blok in antwoord op vragen van de Tweede Kamer over het Bouwteam.

Reageer op dit artikel