artikel

Eindhoven zoekt partners voor slimme lichttoepassingen

bouwbreed

Eindhoven zoekt partners voor slimme lichttoepassingen

Eindhoven is op zoek naar partners die de stad als proeftuin willen inzetten voor slimme lichttoepassingen in de openbare ruimte.

De gemeente organiseert een marktconsultatie en zoekt marktpartijen die continue innovatie centraal stellen. Eindhoven wil haar positie als voorloper in Europa op het gebied van slimme lichttoepassingen versterken en heeft een roadmap uitgestippeld naar 2030. Het doel is de realisatie van een ‘slim lichtgrid’ voor de openbare verlichting in de stad, waarin verlichting zodanig vernieuwend wordt ingezet, dat het bijdraagt aan de kwaliteit van leven.

Bekijk de visie en roadmap stedelijke verlichting Eindhoven

Lees meer in Dagblad Cobouw

Reageer op dit artikel