artikel

Ballast richt software- en services-tak op

bouwbreed

Ballast richt software- en services-tak op

Ballast Nedam wil deze zomer een software- en services-tak oprichten. Dat zegt innovatiedirecteur Menno de Jonge in een interview met Dagblad Cobouw.

Het nieuwe bedrijfsonderdeel moet het door Ballast Nedam zelf ontwikkelde digitale idee- en discussieplatform ‘Tok!’ gaan vermarkten. Momenteel wordt bij twee bedrijven een pilot uitgevoerd. Als die succesvol zijn, wordt het nieuwe bedrijfsonderdeel medio dit jaar opgericht.

Financiële details over de markt voor Tok! houdt De Jonge liever voor zich. Volgens Jules The van The Bridge Business Innovators, dat Ballast Nedam assisteert met het vermarkten van het platform, is moeilijk te voorspellen “hoe zoiets gaat lopen”.

Reageer op dit artikel