artikel

Aluminium Centrum start door onder Metaalunie

bouwbreed Premium

Aluminium Centrum start door onder Metaalunie

Het Aluminium Centrum maakt per 1 juli dit jaar een doorstart als onderdeel van de Koninklijke Metaalunie.

De Metaalunie neemt de naam en “kennis” van het januari dit jaar failliet verklaarde kennis- en informatiecentrum over, zegt Ronald Kousbroek, beleidssecretaris Technologie & Innovatie. De medewerkers en het fysieke Aluminium Centrum in Houten worden niet overgenomen door de brancheorganisatie.

Hoe de nieuwe organisatie er precies uit gaat zien is nog onduidelijk, stelt Kousbroek. De beleidssecretaris hoopt dat een groot deel van de leden van leden van het Aluminium Centrum meegaan in de doorstart. “De gesprekken daarover zullen in de komende periode plaatsvinden.”

Reageer op dit artikel