artikel

Veiligheid

bouwbreed

Telkens is het bij ons een sport om onderwerpen in uw blad te lezen die betrekking hebben op de veiligheid. Want binnen ons bedrijf staat veiligheid op een zeer hoog plan. Maar als wij de Cobouw lezen moeten wij toch meerdere malen constateren dat men de veiligheid in de bouw op een behoorlijk laag pitje […]

Telkens is het bij ons een sport om onderwerpen in uw blad te lezen die betrekking hebben op de veiligheid. Want binnen ons bedrijf staat veiligheid op een zeer hoog plan.

Maar als wij de Cobouw lezen moeten wij toch meerdere malen constateren dat men de veiligheid in de bouw op een behoorlijk laag pitje heeft staan. Terwijl juist de bouw een trendsetter moet zijn vanwege het blad Cobouw.

In nummer 14 van dit jaar staat weer zo’n voorbeeld dat niemand wil zien.

Kijk maar eens goed naar de Extra Large- foto met als kop ‘Heerenveen blijft bouwen’ (pagina 10 en 11). En dan vooral naar de persoon op de steiger. Géén beveiliging tegen vallen. Ondanks het mooie sneeuwlandschap.

De persoon doet meer handelingen en heeft dus geen oog voor zijn eigen onveilige situatie.

Ik weet dat de Cobouw zijn uiterste best doet om dit soort foto’s niet te plaatsen om zoveel commentaar te voorkomen.

Maar deze foto is duidelijk geen reclame voor de bouw.

Het zal wel gebrek zijn aan foto’s tijdens de afgelopen week door de weersomstandigheden.

Reageer op dit artikel