artikel

Catalogus bevordert duurzame energie

bouwbreed Premium

Agentschap NL presenteert ruim driehonderd afgeronde projecten met hernieuwbare energie in de digitale Energie-Innovatiecatalogus. De catalogus moet het energieverbruik verduurzamen. Er staan een kleine zevenhonderd samenvattingen in van demonstraties en onderzoeksprojecten uit de beleidsprogramma’s Energie Onderzoek Subsidie (EOS) en Innovatieagenda Energie (IAE), de voorlopers van het Topsectorenbeleid. Van enkele oudere projecten zijn de resultaten geactualiseerd.

Agentschap NL presenteert ruim driehonderd afgeronde projecten met hernieuwbare energie in de digitale Energie-Innovatiecatalogus. De catalogus moet het energieverbruik verduurzamen. Er staan een kleine zevenhonderd samenvattingen in van demonstraties en onderzoeksprojecten uit de beleidsprogramma’s Energie Onderzoek Subsidie (EOS) en Innovatieagenda Energie (IAE), de voorlopers van het Topsectorenbeleid. Van enkele oudere projecten zijn de resultaten geactualiseerd.

Reageer op dit artikel