artikel

Wanneer wordt ons kabinet wakker?

bouwbreed

Cobouw van 12 december, voorpagina: Blok vraagt bouw twee jaar geduld. Och, nog maar twee jaar? Al het personeel is al ontslagen, het kantoor is van 17 naar 0,25 fte teruggebracht. Zelf heb ik een nettoloon van 575 euro of te kiezen voor een faillissement. Helaas, ik heb niet veel schuldeisers zoals de Belastingdienst. Sinds […]

Cobouw van 12 december, voorpagina: Blok vraagt bouw twee jaar geduld. Och, nog maar twee jaar? Al het personeel is al ontslagen, het kantoor is van 17 naar 0,25 fte teruggebracht. Zelf heb ik een nettoloon van 575 euro of te kiezen voor een faillissement. Helaas, ik heb niet veel schuldeisers zoals de Belastingdienst. Sinds half 2008 is er maar 21 miljoen aan opdrachten verdampt. Dus we wachten nog even. Waarop? Op die malloot van de overheid dat je nog maar twee jaar geduld moet hebben. Kan dat trouwens ook met de belasting? Volgens mij is het zo dat je als je een dag te laat bent, al gedonder hebt. Laten we met zijn allen proberen om de gehele bouw kapot te maken, dan heeft Nederland zijn zin. We trappen al het personeel de WW in en huren daarna Polen en Oekraïeners in voor een lager loon. Wanneer wordt ons kabinet wakker?

Reageer op dit artikel