artikel

Ongenuanceerd

bouwbreed Premium

Ik stoor me weer aan de ongenuanceerde constatering van Ron Sinnige van FNV Bouw ( ‘Kritiek ‘foute faillissementen’ komt hard aan’, Cobouw 17 oktober). Hij doet voorkomen alsof de vijf directeuren, bolknakkenrokend achterover geleund directie zaten te voeren. Met de vijf directeuren zou hij moeten bedoelen de vijf eigenaren, die allen productief waren in een […]

Ik stoor me weer aan de ongenuanceerde constatering van Ron Sinnige van FNV Bouw ( ‘Kritiek ‘foute faillissementen’ komt hard aan’, Cobouw 17 oktober). Hij doet voorkomen alsof de vijf directeuren, bolknakkenrokend achterover geleund directie zaten te voeren. Met de vijf directeuren zou hij moeten bedoelen de vijf eigenaren, die allen productief waren in een eigen discipline. De FNV maakt stemming over Van Boxtel Afbouw.

Reageer op dit artikel