artikel

Nelf levert spuitbare grond- en aflak

bouwbreed

Nelf introduceert spuitbare watergedragen grond- en aflak voor binnen en buiten. Deze Nelfapré Xcellent Spuitgrond AE en Nelfalite Xcellent Spuitlak AE zijn op elkaar afgestemd. De grondering hecht op vrijwel elke ondergrond. De verffabrikant noemt de combinatie van een spuitgrond en een spuitlak bijzonder voor schildersverven. Nelf ontwikkelde voor deze spuitlakken een hybride bindmiddelcombinatie op […]

Nelf introduceert spuitbare watergedragen grond- en aflak voor binnen en buiten. Deze Nelfapré Xcellent Spuitgrond AE en Nelfalite Xcellent Spuitlak AE zijn op elkaar afgestemd. De grondering hecht op vrijwel elke ondergrond. De verffabrikant noemt de combinatie van een spuitgrond en een spuitlak bijzonder voor schildersverven. Nelf ontwikkelde voor deze spuitlakken een hybride bindmiddelcombinatie op basis van zelfbindend acrylaat en alkyemulsie. De combinatie zorgt er onder meer voor dat de spuitlakken in één spuitgang een droge laagdikte bereiken die overeenkomt met twee traditionele kwastlagen. Nelfalite Xcellent Spuitlak AE is een zijdeglans spuitlak die ook bestand is tegen huidvet.

Reageer op dit artikel