artikel

cobouw@sdu.nl

bouwbreed

Van korte duur Ik heb maar één vraag. Gaan we dan weer meer bouwen van datgeen waarvan al te veel is, of gaan we nu eindelijk eens passiefbouwen, en geënt op de doelgroepen die al jaren onderbelicht blijven (‘Toename aantal bouwopdrachten voor huurwoningen van korte duur’, Cobouw 9 oktober). Dus betaalbare huurhuizen voor jongeren. Domotisch […]

Van korte duur

Ik heb maar één vraag. Gaan we dan weer meer bouwen van datgeen waarvan al te veel is, of gaan we nu eindelijk eens passiefbouwen, en geënt op de doelgroepen die al jaren onderbelicht blijven (‘Toename aantal bouwopdrachten voor huurwoningen van korte duur’, Cobouw 9 oktober). Dus betaalbare huurhuizen voor jongeren.

Domotisch op ouderen gerichte woningen binnen een gebied met basisvoorzieningen, en kangeroo-woningen. Eensgezinswoningen in slaapwijken zijn er al meer dan genoeg.

Reageer op dit artikel