artikel

Ontspanner versnelt lossen afstandhouder

bouwbreed Premium

Afstandhouders in bekistingen komen sneller los met een ontspanningsmechaniek van Sateco. De vinding van de bekistingsfabrikant uit het Franse Mirebeau haalt de spanning uit een afstandhouder nadat het beton is uitgehard. Door het verdraaien van een moer komt de afstandhouder wat losser te zitten. De hoofdmoer die deze staaf fixeert komt dan makkelijker los.

Afstandhouders in bekistingen komen sneller los met een ontspanningsmechaniek van Sateco. De vinding van de bekistingsfabrikant uit het Franse Mirebeau haalt de spanning uit een afstandhouder nadat het beton is uitgehard.

Door het verdraaien van een moer komt de afstandhouder wat losser te zitten. De hoofdmoer die deze staaf fixeert komt dan makkelijker los.

Reageer op dit artikel