artikel

Slimbouwenkeur voor Cable Stud en Comfortplafond

bouwbreed

Het Comfortplafond van MAT Afbouw en Cable Stud van Gyproc hebben het keurmerk Slimbouwen verworven. Ze werden uitgereikt tijdens de beurs Building Holland in de Rai in Amsterdam.

Het keurmerk wordt uitgegeven door de Stichting Slimbouwen. Een commissie van deskundigen bepaalt of een product, concept, project of dienst scoort op flexibiliteit, reductie, efficiëntie en duurzaamheid. Deze vier uitgangspunten zijn eigenschappen die bijdragen aan een toekomstbestendige bouw, met hoge kwaliteit en waarde voor de eindgebruiker.

Cable Stud heeft een blijvend toegankelijke ruimte onder in de wand, waardoor de elektra in de wand altijd bereikbaar blijven. Dit betekent dat het eenvoudig is om achteraf nieuwe aansluitpunten te maken voor elektra en dataverkeer. Dit kan gebeuren zonder frees- of breekwerk, waardoor de wand niet opnieuw hoeft te worden afgewerkt.

Comfortplafond is onzichtbare verwarming en koeling voor woningen, kantoren en zorginstellingen. Doordat alle klimaattechniek in het plafond is verwerkt, ontstaat één esthetisch geheel.

Reageer op dit artikel