artikel

Gouden Decibel Awards voor het eerst uitgereikt

bouwbreed

Gouden Decibel Awards voor het eerst uitgereikt

Komend najaar worden voor het eerst de Gouden Decibel Awards uitgereikt.

Dat gebeurt op 6 november tijdens een gala-avond georganiseerd door de Stichting Innonoise en de Nederlandse Stichting Geluidshinder. Deze organisaties doen dat in samenwerking met NLingenieurs, het Nederlands Akoestisch Genootschap en het netwerk van milieuprofessionals VVM.

De Gouden Decibel Awards komen in de plaats van de Nationale Geluid en Trillingen Innovatieprijs. Het doel is om bijzondere initiatieven op het gebied van terugdringing van geluidshinder in de schijnwerpers te zetten. De awards worden uitgereikt in negen categorieën, voor het merendeel specifieke doelgroepen als de ingenieursbranche en de transportsector.

Lees meer over de Gouden Decibel Awards

Reageer op dit artikel