artikel

Duurzame oplossingen RAI-gebouw

bouwbreed

Vier bedrijven zijn geselecteerd om mee te doen in de aanbestedingsprocedure voor de bouw van een congres- en kantoorgebouw voor Amsterdam RAI.

Benthem Crouwel Architecten presenteerde gisteren tijdens de beurs Building Holland het ontwerp voor het ‘Scheldepleingebouw’. In het kader van de beurs is een Breeam-NL challenge gehouden, waarvoor bedrijven hun producten konden inzenden om zo een kans te maken mee te mogen doen in de aanbestedingsprocedure. De gekozen bedrijven zijn Greentech Energy met zonvolgende spiegels met zwevend reflectieobject, Oskomera Group met houten gevelsystemen met pv-systeem, Imtech Building Services met grijswateroplossingen en Innax Duurzame Energie met Phase Changing Materials.

Amsterdam RAI wil met het Scheldepleingebouw het niveau Breeam-NL excellent behalen.

Reageer op dit artikel