artikel

‘Kleiner fonds moet samengaan met Pensioenfonds voor de bouw’

bouwbreed Premium

‘Kleiner fonds moet samengaan met Pensioenfonds voor de bouw’

Kleinere bedrijfstakpensioenfondsen moeten zich aansluiten bij het Bedrijfspensioenfonds voor de Bouw. Dit schrijft Arend van Wijngaarden, voorzitter van CNV Vakmensen, dinsdag in een opinieartikel in Dagblad Cobouw.

“Samengaan heeft een positief effect op de uitvoeringskosten en het perspectief op rendement is waarschijnlijk beter dan bij kleinere fondsen.” Tot slot mag volgens Van Wijngaarden niet onvermeld blijven dat als er meer werknemers bij het Bedrijfspensioenfonds voor de Bouw aangesloten zijn dit een vergroting van het draagvlak voor het fonds tot gevolg heeft.

Lees morgen het opinieartikel van Arend van Wijngaarden

Reageer op dit artikel