artikel

Filtersysteem reinigt hemelwater ter plekke

bouwbreed

Filtersysteem reinigt hemelwater ter plekke

Hauraton, marktleider hoogwaardige lijnafwatering, introduceert een duurzame oplossing voor de behandeling van hemelwater.

Het gaat om een lijngoot voorzien van filtersubstraat, die niet alleen voldoet aan de hoogste belastingen, maar ter plekke ook effectief schadelijke stoffen kan filteren en binden. De poriën van het mengsel zijn zo nauw dat zelfs de kleinste deeltjes al aan de oppervlakte van het substraat worden tegengehouden.

Het nieuwe filtersysteem Drainfix Clean werd speciaal ontwikkeld voor het Duitse nieuwbouwgebied Walldorf-Zuid en moet zich nu in de praktijk bewijzen. Het innovatieve afwateringssysteem kreeg het certificaat van het Deutsche Institut für Bautechnik (DIBt).

Lees meer over Drainfix Clean

Reageer op dit artikel