artikel

‘Crisis maakt eigen initiatieven noodzakelijk’

bouwbreed Premium

‘Crisis maakt eigen initiatieven noodzakelijk’

Nu budgetten meer dan ooit onder druk staan, steeds meer alternatieve aanbestedingsvormen ontstaan en de klant en gebruiker aan invloed winnen, zijn eigen initiatieven noodzakelijk geworden.

Volgens Pieter van der Zwet (segmentleider Bouw KPMG) en Arjan Suijkerbuijk (planontwikkelaar bij J.P. van Eesteren) gebeurt er al veel in de bouwsector (lean, BIM, ketensamenwerking), maar richten deze innovaties zich vooral op de korte termijn. In een opinieartikel dat morgen in Dagblad Cobouw verschijnt, schrijven zij dat “bedrijven innovaties nodig hebben die inspelen op gewijzigde en misschien zelfs nog niet uitgesproken behoeften van de markt. Bijvoorbeeld collectief particulier opdrachtgeverschap en individuele klantbenadering.”

Lees morgen het hele artikel in Dagblad Cobouw

Reageer op dit artikel