artikel

‘Bouwteam biedt geen oplossing op korte termijn’

bouwbreed

‘Bouwteam biedt geen oplossing op korte termijn’

Minister Liesbeth Spies (binnenlandse zaken) kijkt hoopvol uit naar de ‘Toekomstagenda Bouw’, dat het Bouwteam met experts uit verschillende takken van sport, dit voorjaar moet presenteren.

“Hoewel dit op zichzelf een prima initiatief is, helpt het de bouwsector op korte termijn natuurlijk niet”, meent Nico Rietdijk, directeur NVB in een opinieartikel dat morgen in Dagblad Cobouw verschijnt.

“De agenda waaraan het Bouwteam werkt, heeft immers een langetermijnperspectief. Die wil gaan over kwesties als innovatie en integriteit, maar daar heeft de consument die nú geen hypotheek krijgt, de architect die nú niets te ontwerpen heeft, de ontwikkelaar die nú zijn plannen niet verkoopt en de bouwer die nú niets te bouwen heeft, helemaal niets aan.”

Lees morgen in Dagblad Cobouw het opinieartikel van Nico Rietdijk

Reageer op dit artikel