artikel

Pon levert minigraver als grafdelver

bouwbreed Premium

Pon Equipment presenteert een ‘grafdelver’. De technische dienst van de leverancier maakte daarvoor de giek van een Cat 300.9D minigraver passend op de snelwissel van een Cat 301.8C. Inclusief een kleine standaard slotenbak reikt de verlengde giek tot ruim 2,5 meter diep. De wet schrijft een graf van 1,9 meter diep voor. De 82 kilo […]

Pon Equipment presenteert een ‘grafdelver’. De technische dienst van de leverancier maakte daarvoor de giek van een Cat 300.9D minigraver passend op de snelwissel van een Cat 301.8C. Inclusief een kleine standaard slotenbak reikt de verlengde giek tot ruim 2,5 meter diep. De wet schrijft een graf van 1,9 meter diep voor. De 82 kilo zware giek is in balans met de rest van de machine zodat het geheel stabiel blijft. De verlengde giek kan worden gewisseld voor een standaard giek. In de uitleg van Pon krijgt de gebruiker in het laatste geval de beschikking over een 1800 kilo zware graver voor ander werk.

Reageer op dit artikel