artikel

Geluidsisolerende deurmet hoge brandveiligheid

bouwbreed

Merford introduceert een deur die zich kenmerkt door zowel een zeer hoge geluidsisolatie als brandwerendheid. Met de zogeheten MD56L-deur kwam Merford al tegemoet aan de hoogste eisen op het gebied van geluidsisolatie (Rw = 56 dB) en geluid in laagfrequent gebied. Deze deur is door Efectis goedgekeurd voor een brandwerendheid van 30 en 60 minuten […]

Merford introduceert een deur die zich kenmerkt door zowel een zeer hoge geluidsisolatie als brandwerendheid. Met de zogeheten MD56L-deur kwam Merford al tegemoet aan de hoogste eisen op het gebied van geluidsisolatie (Rw = 56 dB) en geluid in laagfrequent gebied. Deze deur is door Efectis goedgekeurd voor een brandwerendheid van 30 en 60 minuten (volgens NEN 6069).

Deze combinatie maakt dubbele deuren en gangen overbodig. Daardoor kan efficiënter gebruik gemaakt worden van de beschikbare ruimte en biedt meer ontwerpvrijheid, aldus de leverancier.

Reageer op dit artikel