artikel

Nieuwe column

bouwbreed Premium

Met ingang van deze week staat een aantal nieuwe columnisten op deze pagina. Martin W. Smit (architect) en Bart Hendriks (directeur Hendriks Coppelmans) afwisselend op dinsdag, Sjaak Schouteren (voorzitter de Nieuwbouw) tweewekelijks op donderdag en Angela van de Loo (directeur TargetPoint) een keer per twee weken op zaterdag. De nieuwe columnisten komen in de plaats […]

Met ingang van deze week staat een aantal nieuwe columnisten op deze pagina.

Martin W. Smit (architect) en Bart Hendriks (directeur Hendriks Coppelmans) afwisselend op dinsdag, Sjaak Schouteren (voorzitter de Nieuwbouw) tweewekelijks op donderdag en Angela van de Loo (directeur TargetPoint) een keer per twee weken op zaterdag. De nieuwe columnisten komen in de plaats van Nathalie de Vries, Johannes Hoogstraten en Peter Reijers. Piet Oskam gaat maandelijks een lang opinieartikel schrijven.

Reageer op dit artikel