artikel

Enthousiasme van corporaties over HRe-ketel verdwijnt snel

bouwbreed Premium

Subsidieperikelen en bezorgdheid over de onderhoudskosten en het voordeel voor de huurders temperen het enthousiasme voor de HRe-ketel bij een aantal corporaties. Vestia, Staedion, Heuvelrug Wonen, Oost-Flevoland Woondiensten en Woningstichting SWZ zouden aanvankelijk samen driehonderd HRe-ketels plaatsen in de sociale woningbouw. Het supportteam ‘HRe in versnelling’ met vertegenwoordigers van Aedes, Cogen Projects, Energietransitie, GasTerra en […]

Subsidieperikelen en bezorgdheid over de onderhoudskosten en het voordeel voor de huurders temperen het enthousiasme voor de HRe-ketel bij een aantal corporaties. Vestia, Staedion, Heuvelrug Wonen, Oost-Flevoland Woondiensten en Woningstichting SWZ zouden aanvankelijk samen driehonderd HRe-ketels plaatsen in de sociale woningbouw. Het supportteam ‘HRe in versnelling’ met vertegenwoordigers van Aedes, Cogen Projects, Energietransitie, GasTerra en Smart Power Foundation ondersteunde de vijf corporaties in het project. Vestia, Staedion en Oost Flevoland Woondiensten lieten inmiddels weten definitief af te haken. Heuvelrug Wonen gaat waarschijnlijk door zodra de subsidieperikelen zijn opgelost. Woningstichting SWZ kan nog niets zeggen over een besluit.

> pagina 12: corporaties twijfelen aan rendement HRe-ketel

Reageer op dit artikel