artikel

Stork krijgt innovatieprijs voor lasertechnologie

bouwbreed

In het Duitse Potsdam is Stork Technical Services voor zijn mobiele lasertechnologie bekroond met de Special Innovation Award, de ‘Oscar’ van de onderhoudsindustrie. Deze laserlastechnologie maakt gelijktijdige reparatie van kritische componenten mogelijk, zonder complexe en dure transportactiviteiten. Nieuw materiaal in het brandpunt van een laserstraal wordt verpulverd, waarna de laser het poeder en oppervlak van […]

In het Duitse Potsdam is Stork Technical Services voor zijn mobiele lasertechnologie bekroond met de Special Innovation Award, de ‘Oscar’ van de onderhoudsindustrie.

Deze laserlastechnologie maakt gelijktijdige reparatie van kritische componenten mogelijk, zonder complexe en dure transportactiviteiten. Nieuw materiaal in het brandpunt van een laserstraal wordt verpulverd, waarna de laser het poeder en oppervlak van de component smelt. Oud en nieuw materiaal mengt zich dan alsof het uit één stuk is vervaardigd.

Reageer op dit artikel