artikel

‘Bord-voor-de-kop mentaliteit van BAM-topman’

bouwbreed

“De ondergang van grote bedrijven als Midreth en Heddes is pijnlijk voor de bedrijven zelf, maar een zegen voor de markt.” Deze uitspraak van BAM-topman Nico de Vries leidde tot veel reacties van onze lezers.

Hieronder enkele citaten uit de ingezonden e-mails:

 “De uitspraak van Nico de Vries getuigt van een korte termijn focus en een bord voor de kop mentaliteit. Als dit illustratief is voor het strategisch inzicht van BAM, dan vrees ik het ergste voor het bedrijf.”

 “Het is een (op zijn zachtst gezegd) vreemde uitspraak. Daarna lees ik nog een artikeltje van BAM over de winstcijfers die beter zijn als verwacht en dan komt het allemaal in een nog vreemder daglicht te staan.”

 “De uitspraak op zich is misschien niet zo handig, maar wel eerlijk. Persoonlijk gunt niemand een ander een faillisement, echter in een verdringingsmarkt is het zakelijk gezien niet ongunstig.”

Lees dinsdag de volledige reacties in Dagblad Cobouw!

Ook kunt u op de uitspraak van Nico de Vries reageren via de Cobouw website of Cobouw-LinkedIn group.

Reageer op dit artikel