artikel

Commentaar / BouwBeurs

bouwbreed

Utrecht is komende week het onbetwiste centrum van de Nederlandse bouw.

Als we de organisatie van de Internationale BouwBeurs mogen geloven, wordt er tussen 7 en 12 februari geen huis opgeleverd, geen enkele eerste paal geslagen, geen kozijn gesteld of dakpan gelegd. Alles en iedereen die ook maar een klein beetje bouwbloed door zijn aderen heeft stromen, is immers in de Utrechtse Jaarbeurs. Wij dus ook. Want alstoutbouwend Nederland in Utrecht is, kan ‘s lands enige bouwdagblad daar natuurlijk niet ontbreken.Cobouwziet er volgende week dus iets anders uit dan u van ons gewend bent. De eerste pagina’s van de krant zullen volledig in het teken staan van wat er op de BouwBeurs gebeurt. Het ‘andere’ nieuws is voor even iets minder belangrijk. Een deel van de Cobouwredactie is de hele week op de beursvloer te vinden. Ze jagen daar op het laatste nieuws, tikken hun stukken in een speciaal redactielokaal midden op de beurs (hal 7 stand E030) en zijn voor iedereen met nieuws aanspreekbaar. Maar we doen meer. Zo presenteren adjunct-hoofdredacteur Armand Landman en politiek verslaggever Thomas van Belzen elke ochtend het Cobouw Ontbijtnieuws. Met actuele gasten, een beursupdate en iedere dag een prikkelende column. De uitzendingen zijn dagelijks te bekijken via de nieuwe website www.cobouw.nl. Want we grijpen de BouwBeurs aan om onze sterk verbeterde website onder de aandacht te brengen. Die biedt naast superactueel bouwnieuws en een enorm nieuwsarchief namelijk ook veel meer vakkennis voor alle bouwprofessionals. Van wegenbouwers tot installateurs en van glaszetters tot dakdekkers. Last, butnotleastnog een bericht voor de earlyadoptersonder de Cobouw-lezers: we zijn ondertussen ook te lezen op de iPad. Handig voor diegenen die niet op de postbode willen wachten en al vanaf 6 uur ‘s ochtends door Cobouw willen swipen. Het laatste bouwnieuws wordt op het Apple-hebbeding bovendien ook nog eens de hele dag door verzonden via een razendsnelle newsfeed. Een hele goede beurs gewenst!

Reageer op dit artikel