artikel

Brief

bouwbreed Premium

Sloper Beelen Leuren met offertes is tegen elke erecode (Strukton ontkent contract met sloper Beelen, Cobouw 29 april).Een beetje gerespecteerd aannemersbedrijf laat zich hier niet mee in. Sterker, een beetje aannemersbedrijf weet wat globaal de kosten zijn. Het zou de bedrijven die zijn benaderd sieren om zich uit te spreken en zich achter Wim Beelen […]

Sloper Beelen

Leuren met offertes is tegen elke erecode (Strukton ontkent contract met sloper Beelen, Cobouw 29 april).Een beetje gerespecteerd aannemersbedrijf laat zich hier niet mee in. Sterker, een beetje aannemersbedrijf weet wat globaal de kosten zijn. Het zou de bedrijven die zijn benaderd sieren om zich uit te spreken en zich achter Wim Beelen scharen. Doen zij dit niet dan zal deze manier van werken door blijven gaan. Ook de opdrachtgever moet zich over deze werkwijze uitspreken.

per e-mail

Reageer op dit artikel