Vloeren

Creon, voor de mooiste vloeren

Creon Vloeren is een toonaangevende fabrikant op het gebied van consumenten- en kleinzakelijke vloeren. We hebben in de afgelopen jaren keer op keer bewezen een uitstekende kwaliteit te leveren voor een zeer scherpe prijs. Ons unieke bedrijfsmodel is al vanaf het begin gericht op meerwaarde voor de consument, bijvoorbeeld door het eenvoudig gemaakte bestelproces. Het is nu mogelijk om in enkele minuten de prijs van een hele vloer te berekenen. Bovendien heeft de combinatie van jarenlange ervaring en continue investeringen in kwaliteit geleid tot een uitgebreid en zeer hoogwaardig assortiment.

Het aanbod van Creon Vloeren bestaat uit drie soorten, waarbij er voor ieder vloertype diverse uitvoeringen mogelijk zijn. Zo kan voor ieder interieur een bijpassende vloer gevonden worden. In de eerste plaats leveren we houten vloeren van meerdere houtsoorten. Deze kenmerken zich door de prachtige natuurlijke uitstraling en de lange levensduur, dankzij het gebruik van massief hout.

Ook leveren we PVC vloeren en laminaat. Beide vloersoorten zijn gemaakt van een sterke en duurzame kunststof. PVC vloeren van Creon zijn verkrijgbaar in tal van natuurechte kleuren en patronen. Het materiaal is slijtvast, waterdicht en nagenoeg onderhoudsvrij. De prijsstelling bij Creon is zeer scherp ten opzichte van de markt.

Laminaat is samengesteld uit een andere soort kunststof. Bij Creon gebruiken we standaard één van de hoogste kwaliteitsklassen. Dat maakt het mogelijk om deze vloersoort ook toe te passen in commerciële ruimtes, zonder dat er op de levensduur hoeft te worden ingeleverd. De chique afwerking is gehandhaafd en er zijn diverse dessins beschikbaar. Daarmee is dit een uitstekend alternatief voor de zakelijke gebruiker die onderhoudsgemak zeer belangrijk vindt, maar geen concessies wil maken in het uiterlijk van de vloeren.

Naast de verschillende vloeren kan de consument ook bij ons terecht voor alle benodigde accessoires, zoals ondervloeren, plinten en onderhoudsproducten, en desgewenst kan ieder vloerproduct op maat gemaakt worden. Als u niet weet wat in uw geval de beste keuze is, staan onze experts voor u klaar. De visie van Creon Vloeren beperkt zich namelijk niet tot een goede prijs en een goede kwaliteit. Onze klantgerichte aanpak onderscheidt zich ook door een goede service!