Vakbeurs Energie

Vakbeurs Energie

Wat is Vakbeurs Energie?

Vakbeurs Energie kent ruim 350 exposanten. Er zijn honderden inhoudelijke sessies. De verbinding die wordt gelegd tussen de belangrijkste betrokken sectoren is daarbij uniek. De gebouwde omgeving, de industrie en – dankzij de combinatie met de vakbeurs Ecomobiel – mobiliteit. De beurs vindt plaats van 10 tot en met 12 oktober 2017 de Brabanthallen in Den Bosch. De beurs is onmisbaar voor iedereen die met duurzame energieopwekking en energiebesparing bezig is.

Thema Energie & Industrie

Binnen Vakbeurs Energie is een specifiek platform ingericht: Energie & Industrie. Dit platform krijgt een eigen inhoudelijk programma en aparte presentaties op de beursvloer. Op het gebied van duurzame mobiliteit en mobiliteitstoepassingen kunnen bezoekers terecht op de aangrenzende vakbeurs Ecomobiel.

Deelnemen

Deelnemen aan Vakbeurs Energie betekent in dat u in gesprek kunt komen met een geïnteresseerd vakpubliek. U kunt samenwerkingsverbanden aangaan, nieuwe contacten leggen, naamsbekendheid creëren, uw relaties beheren. Bovendien kunt u deelnemen aan interessante workshops en debatten.

Registreren

Bezoek Vakbeurs Energie op 10, 11 & 12 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch. De beurs is uitsluitend toegankelijk voor professionals. Registratie is gratis t/m 9 oktober. Tijdens de beursdagen kost registratie € 25,- excl. BTW.

Registreren en meer informatie >>