Screens

Prachtige zonwering met screens

Bent u voor uw woning of bedrijf op zoek naar effectieve zonwering? Dan willen we u graag wijzen op de mogelijkheden van screens. Of u nou kiest voor screens die u handmatig bedient of elektrisch, u zult merken dat een te veel aan zonlicht op een aangename manier uit uw ruimtes wordt geweerd. Screens zijn duurzaam en snel te monteren. Als u kiest voor screens van Creon Rolluiken, dan investeert u in maatwerk en in zonwering waar u vele jaren profijt van kunt hebben. Wij bespreken onze mogelijkheden graag met u.

Verschillende soorten screens

De basale screens zijn voorzien van een omkasting die bovenaan uw raam of kozijn wordt gemonteerd. De stof van de screen zit opgerold in zijn omkasting. Aan de onderkant van de screen zit een onderlat. Bij basale screens zit de stof los in de geleider. Dit kan nadelig zijn als uw woning of bedrijf op een plek staat waar u regelmatig te maken heeft met wind. Bij windstoten kan de onderlat dan gaan klapperen en dat geluid zal zeker in een werkomgeving zorgen voor onnodige afleiding en concentratieverlies. U kunt dan het beste kiezen voor ritsscreens, die ook bekend staan onder de naam zipscreens. Bij een ritsscreen is het doek van uw screen opgesloten in zijgeleiders. Hierdoor is uw screen windvast.

Veel keuzemogelijkheden

U wilt ongetwijfeld dat uw zonwering niet alleen effectief is, maar ook goed past bij het interieur van uw woning of bedrijf. Creon Rolluiken biedt u de mogelijkheid screens of ritsscreens te bestellen waarbij de stof in een aantal smaakvolle kleurstellingen geleverd wordt. Ook kunt u de kleur van de onderlat, zijgeleiders en omkasting in meerdere kleuren bestellen zodat uw zonwering ook echt matcht met de kleuren van uw muur, kozijnen, vloer of meubilair. Daarnaast kunt u kiezen voor een handmatige bediening of een elektrische bediening, die u bijvoorbeeld kunt aansluiten op een tijdschakelaar of buitensensoren die lichtintensiteit meten.

Maatwerk van Creon Rolluiken

Zowel screens als ritsscreens worden door Creon Rolluiken geheel op maat gemaakt. De maten die u moet aanleveren om ook echt maatwerk mogelijk te maken, zijn duidelijk aangegeven per type screen. U moet wel rekening houden met een minimale breedte van 50 cm en een maximale breedte van 400 cm. De minimale hoogte van een screen bedraagt 50 cm en de maximale hoogte is 250 cm. Tussen deze maten heeft u alle mogelijkheden om uw zonwering geheel op maat te bestellen.