Rolgordijnen

  • Bezoekadres
    Sluisweg 2B 3371 EV Hardinxveld-Giessendam Nederland
  • Website

Rolgordijnen op maat én scherp geprijsd

U staat op het punt om nieuwe gordijnen te kopen maar weet nog niet precies met welke stijl u uw ramen wil bekleden? Neem dan eens een kijkje op de website van Creon Raamdecoratie. Deze site biedt u het grootste assortiment rolgordijnen van Nederland.

Of u nu op zoek bent naar plissegordijnen, duo rolgordijnen, houten jaloezieën, paneelgordijnen of gewone rolgordijnen, u vindt op deze website een zeer groot aanbod. Hier staan rolgordijnen die precies voor u op maat worden gemaakt. Alle rolgordijnen worden rechtstreeks vanuit de fabriek bij u thuis afgeleverd. Hierdoor zijn alle rolgordijnen zeer scherp geprijsd.

Veel kleuren en stofsoorten

Rolgordijnen zijn altijd populair geweest en komen nog steeds in heel veel huizen te hangen. Dit is ook begrijpelijk aangezien dit type gordijnen er altijd mooi uitziet, handig in gebruik is en bij iedere interieursmaak passen. Bij Creon vindt u experts die u niet alleen maar adviseren over het gordijn dat het beste op uw wensen aansluit, maar die u ook tot in detail uitleggen hoe die nieuwe gordijnen opgehangen moeten worden. Daar komt nog bij dat er op deze site een handige meethulp te vinden is, zodat u niet bang hoeft te zijn dat de gordijnen te kort of niet breed genoeg zijn. De verschillende soorten rolgordijnen staan overzichtelijk bij elkaar, zodat u snel ziet welke keuzes u allemaal heeft.

Wat uw interieurstijl of inrichting ook is, in het uitgebreide assortiment zit zeker een type rolgordijn dat past bij uw woning. Er zijn verschillende varianten zoals lichtdoorlatend, transparant of verduisterende rolgordijnen. En bovendien kunt u ook kiezen voor een rolgordijn met een speciaal screendoek, geschikt tegen fel zonlicht en met brandvertragende werking.

Precies op maat

Wat uw keuze uiteindelijk ook wordt, alle type rolgordijnen worden exact op maat gemaakt. Het opmeten gaat heel eenvoudig: op de website staat precies hoe u dat moet doen en hebt u de keuze uit twee manieren van bevestigen: op de dag of in de dag. Als u uw keuze gemaakt hebt en de opmeetinstructies nauwkeurig opvolgt dan is het nog maar een kwestie van invullen op het bestelformulier op de website. Creon zorgt er vervolgens voor dat de rolgordijnen precies op maat worden afgeleverd. Zo hoeft u zelf thuis niet te knippen, snijden of zagen.

Welke rolgordijnen passen het best?

Bij ieder type rolgordijnen die er bij Creon Raamdecoraties terug te vinden zijn, heeft u de keuze uit verschillende stijlen en afmetingen. Creon levert al jaren topgordijnen en kan deze eventueel ook voor u monteren. Alles wordt helemaal op maat gemaakt. Het is mogelijk om een kleurstaal aan te vragen, waaraan u dan gelijk de kwaliteit van de gordijnen af kunt zien.

Bent u dan ook op zoek naar mooie rolgordijnen van hoge kwaliteit? Neem dan een kijkje op creon-raamdecoratie.nl.