Raamdecoratie

Creon, een grote keuze in raamdecoratie

Als de combinatie van hoge kwaliteit en lage prijzen u aanspreekt, is Creon Raamdecoratie uw betrouwbare partner. De innovatieve webshop, waarin de consument in enkele klikken een volledige offerte voor raamdecoratie op maat kan samenstellen, is in enkele jaren uitgegroeid tot een prominente speler op de markt voor particuliere en kleinzakelijke consumenten. De opgebouwde deskundigheid uit zich in een zeer hoge kwaliteit, maar door onze efficiënte bedrijfsvoering kunnen we bovendien een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding garanderen.

Ons assortiment bestaat uit drie soorten raamdecoratie en talrijke uitvoeringen per product, zodat er voor elk interieur goede combinaties gevonden kunnen worden. Met houten jaloezieën kan de inkijk en lichtinval zeer gemakkelijk gereguleerd worden. Het voornaamste voordeel van dit type raamdecoratie is echter de natuurlijke uitstraling van dit materiaal, die voor sfeer en karakter zorgt.

Duo rolgordijnen kunnen zowel half geopend als geheel gesloten worden. Dat zorgt voor een plezierige en intuïtieve gebruikservaring. Bij Creon leveren we duo rolgordijnen in 17 kleuren, net zoals de houten jaloezieën. De altijd iets doorschijnende stof van duo rolgordijnen geeft deze raamdecoratie een unieke eigenschap. U kunt hiermee namelijk het invallende licht subtiel kleuren, waardoor het aanzien van een ruimte verandert.

De derde raamdecoratie die we aanbieden zijn plissé gordijnen. Deze stijlvolle gordijnen worden gemaakt volgens een authentiek procédé en zijn beschikbaar in transparante, semitransparante of ondoorzichtige uitvoeringen.

Daarnaast leveren we horren in verschillende soorten en maten. Onze horren zijn speciaal vervaardigd om te passen op ieder soort raamkozijn en zelfs deuren. Dat geeft niet alleen een onopvallende aanblik, maar bovendien een goede, insectvrije aansluiting. U kunt op die manier zorgeloos genieten van de frisse buitenlucht.

Standaard wordt ieder product bij Creon Raamdecoratie op maat gemaakt. Ook zijn er tal van designs en kleuren beschikbaar voor iedere soort raamdecoratie. Zo kunt u met onze raamdecoratie iedere keer een perfecte aansluiting bewerkstelligen, zowel in fysieke als in uiterlijke zin. Bovendien is de montage zeer gemakkelijk. Dankzij de bijgeleverde montagehandleiding is het voor gebruikers nu mogelijk om zelf de montage te verzorgen. Dure montagekosten worden zo uitgespaard, en dus kunnen we bij Creon Raamdecoratie de beste kwaliteit voor de scherpste prijs leveren!