Koninklijke Mosa

 • Bezoekadres
  Meerssenerweg 358 6224AL Maastricht
 • Telefoonnummer
  +31 (0)43 368 94 44
 • Fax
  +31 (0)43 368 93 22
 • E-mailadres
 • Website

Mosa is een Nederlandse tegelproducent die voortdurend verrast met bijzondere tegelconcepten voor wanden, vloeren, gevels en terrassen. Mosa levert totaalconcepten voor de prijs van een gewone tegel.

Doordat het bedrijf voortdurend de grenzen opzoekt van wat mogelijk is met keramiek, zijn de producten vooruitstrevend en innovatief. Mosa garandeert een scherpe kwaliteitscontrole, een optimale service en langdurige levergaranties. Tijdens het ontwerp- en productieproces zet Mosa zich sterk in voor duurzaamheid en wordt gewerkt volgens de Cradle to Cradle-principes.

Om afval te verminderen worden materialen zoveel mogelijk hergebruikt en maken gifstoffen geen deel uit van het productieproces. Grondstoffen worden bovendien zoveel mogelijk uit de regio gehaald en de volledige productie vindt plaats op een steenworp afstand van het centrum van Maastricht. Op precies dezelfde plek als waar Louis Regout het bedrijf in 1883 oprichtte. Toewijding en traditie gaan hier al meer dan 130 jaar samen en dat heeft geresulteerd in een bedrijf waar design, ambachtelijkheid en innovatie belangrijk zijn.

IFrame