Houten jaloezieen

De charme van houten jaloezieen
Raamdecoratie is een van de belangrijkste sfeermakers in uw huis. Ramen zijn letterlijk de verbinding tussen binnen en buiten. Raamdecoratie moet dus niet alleen zijn afgestemd op uw interieur, maar is ook beeldbepalend voor de buitenkant van uw woning. Behalve voor sfeer zorgt raamdecoratie er ook voor dat uw privacy is beschermd tegen nieuwsgierige blikken van buiten en dient raamdecoratie vaak als zonwering. De charme van houten jaloezieën is dat al deze aspecten van raamdecoratie hierin samenkomen.

Houten jaloezieën voor elk interieur
Houten jaloezieën zijn een natuurlijk materiaal dat uw huis een natuurlijke uitstraling geeft. Omdat ze in allerlei actuele kleuren verkrijgbaar zijn, zijn ze geschikt voor elk interieur, of u nu een landelijk interieur heeft of juist een wat strakker en modernere inrichting. Van buitenaf zien uw ramen er altijd mooi afgewerkt uit met houten jaloezieen. De lamellen van houten jaloezieën zijn vaak grover dan die van aluminium of kunststof jaloezieën, waardoor ze een robuustere uitstraling krijgen. Afhankelijk van uw interieur kiest u een kleur die in het kleurenschema past, zoals taupe of limestone als u een ton-sur-ton effect wilt bereiken, of juist neutrale kleuren zoals wit, zwart of een grijstint voor als u er liever voor kiest om uw interieur kleur te geven met woonaccessoires zoals kussens en decoratieve objecten. U kunt natuurlijk ook kiezen uit diverse houtkleuren als u een echt natuurlijke sfeer wilt.

Privacy en zonwering
U kunt houten jaloezieen naar eigen wens openzetten. U kunt ze helemaal naar beneden laten en de lamellen iets schuin zetten voor een mooie lichtinval, u kunt de lamellen ook zo zetten dat u wel lichtinval, maar geen inkijk heeft. Zo bent u verzekerd van uw privacy, niet alleen als u thuis bent, maar ook als u van huis bent. Door de flexibele lamellen zijn houten jaloezieen ook heel geschikt als zonwering. Daarvoor kantelt u de lamellen zo dat ze schuin naar het raam zijn gericht. Wilt u een sfeervol en speels effect bereiken, dan kantelt u de lamellen andersom, zodat ze schuin naar u zijn gericht. Op uw vloer ontstaat dan een spel met lijnen en zonlicht dat op zonnige winterdagen uw interieur warmte en charme geeft.

Bestel uw houten jaloezieën op maat
Bij Creon Raamdecoratie kunt u tegen aantrekkelijke prijzen online houten jaloezieen op maat bestellen. Omdat u zelf het inmeten en de montage verzorgt, kunnen wij deze prijzen laag houden, vaak tot de helft van de prijzen van woonwinkels en bouwmarkten. Op onze website hebben we diverse handleidingen voor het inmeten en het monteren. Mocht u desondanks nog vragen hebben over het inmeten of monteren, dan kunt u ons uiteraard altijd bellen of per e-mail contact opnemen. Op onze website bieden wij een exclusief assortiment houten jaloezieen in diverse actuele kleuren en in verschillende houtkleuren. Als u een keuze heeft gemaakt, geeft u tijdens het bestelproces de maten op en kunt u meteen ook de prijs berekenen. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. De levertijd duurt zo’n 10 tot 18 werkdagen. Wilt u meer weten of bent u benieuwd naar ons assortiment? Kijk dan snel op onze website!