Creon Horren

  • Bezoekadres
    Sluisweg 2B 3371EV Hardinxveld-Giessendam Nederland
  • Telefoonnummer
    0184 - 760 760
  • E-mailadres
  • Website

Een hor is zorgeloos genieten van frisse lucht

Lekker genieten van frisse lucht in huis zonder dat u last heeft van ongedierte? Dat kan heel eenvoudig met de horren van Creon Kozijnen. Een hor is de perfecte oplossing om na een warme zomerdag uw huis te luchten en insecten buiten de deur te houden. Bij Creon Kozijnen kunt u terecht voor diverse horren op maat. Niet alleen voor ramen, maar ook voor deuren.

De voordelen van een hor

Niets is vervelender dan insecten die op een warme zomerse dag uw huis binnendringen. Vliegen dragen bacteriën met zich mee. Dat is onhygiënisch, vooral als u met het eten bezig bent. Bovendien is niets ergerlijker dan een zoemende mug die uw nachtrust verstoort en die zorgt voor jeukende muggenbulten. Door een hor in of voor uw raam te plaatsen, kunt u uw huis luchten zonder dat insecten de kans hebben om in uw woning te komen. Bij Creon Raamdecoratie kunt u terecht voor een groot assortiment horren voor alle soorten ramen en deuren. Zo vindt u bij ons altijd een geschikte hor voor uw woning.

Eenvoudig te plaatsen

De horren zijn heel eenvoudig zelf te plaatsen door het handige klemsystem. Aan de boven- en onderkant zit een veer die zich vastklemt in de opening van het kozijn. Dit klemsysteem is ook weer makkelijk te verwijderen en dus zeer praktisch als u de horren tijdens de wintermaanden weer wilt verwijderen. Zo kunt u ze goed schoonmaken en weer opbergen tot u ze weer nodig hebt.

Horren voor alle raamkozijnen

Een inzethor is een ideale oplossing voor draai-kiepramen met kunststof kozijnen. Met een handig klemmechanisme zet u de hor snel en eenvoudig vast. Tijdens de wintermaanden verwijdert u ze net zo gemakkelijk. Voor aluminium raamkozijnen heeft Creon klemhorren die worden bevestigd met dunne klemmen van roestvrijstaal. Met deze horren kunt u uw slaapkamerraam met een gerust hart ’s nachts open laten staan: geen mug die de kans nog krijgt om uw huis binnen te dringen.

En voor alle type ramen

Voor dakramen en ramen die naar buiten draaien kunt u bij Creon terecht voor rolhorren en plisséhorren. Een dakraam op zolder is vaak lastig om af te dichten met een hor. Met een rolhor die u omhoog of omlaag schuift bent u op zolder goed beschermd tegen insecten. Een plissé raamhor beweegt u naar wens naar links of naar rechts. Omdat er geen veermechaniek in zit kan de hor niet open schieten.

Uw hor op maat gemaakt

Bij Creon leveren we maatwerk. Via onze website geeft u de maten door van de ramen en deuren waarvoor u een hor nodig hebt, en u kiest de kleuren die passen bij uw woning en interieur. Wij maken uw horren op maat en kant en klaar af, zodat u ze alleen nog zelf hoeft te monteren. Zo houdt u insecten buiten de deur op een diervriendelijke manier. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van raam- en deurhorren? Kijk dan snel op onze website of neem contact met ons op als u vragen heeft.