Boels

Met meer dan 3.250 medewerkers en ruim 390 vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Tsjechië, Polen, Oostenrijk, Italië, Slowakije, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk is Boels Rental een van Europa’s leidende verhuurbedrijven. Werken met Boels betekent dat u altijd beschikt over de nieuwste topkwaliteit apparatuur op elk gewenst tijdstip en locatie.  Door te huren bij Boels heeft u maximale flexibiliteit, hoeft u geen  investeringen te doen, heeft u geen omkijken naar onderhoud en kunt u zich richten op uw kernactiviteiten.

Voor elk project een passende oplossing

Boels verhuurt bijna alles. Maar liefst 2500 verschillende verhuurproducten zijn voor u direct beschikbaar. Van steigers tot hoogwerkers en van handgereedschap tot graafmachines. Stuk voor stuk topkwaliteit machines en gereedschappen die voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Getest en gebruiksklaar geleverd vanuit een van de 390 vestigingen van Boels bij u in de buurt, inclusief bijbehorende service.

Boels heeft tevens een aantal gespecialiseerde vestigingen met extra kennis van zaken.  De experts van deze vestigingen voorzien u van een totaaloplossing en het juiste advies voor een specifieke situatie of toepassing. Deze specialisten werken nauw samen met andere afdelingen binnen de Boels organisatie zodat u slechts één aanspreekpunt heeft voor een complete verhuuroplossing.

Huren bij Boels heeft alleen maar voordelen. Vraag nú de gratis huurgids aan of kijk voor het complete verhuuraanbod op www.boels.com. Voor direct huren of een verhuuroplossing op maat belt u  0900-0551 (0,15 p/m).