AFAS

 • Postadres
  Postbus 310 3830 AJ Leusden
 • Bezoekadres
  Philipsstraat 9 3833 LC Leusden
 • Telefoonnummer
  +31 (0) 334 341 800
 • E-mailadres
 • Specialisme
  Software voor de bouw
 • Website

AFAS Software is een dynamisch en eigenzinnig softwarebedrijf met ruim driehonderd enthousiaste medewerkers. Als Nederlands familiebedrijf ontwikkelt AFAS softwareproducten voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt op een maatschappelijk verantwoorde manier. Hierbij staan klanten, medewerkers, maatschappij en milieu centraal. Met het geïntegreerde softwarepakket zijn meer dan 10.000 organisaties in Nederland, België, Luxemburg en de Nederlandse Antillen volledig geautomatiseerd.

Bouwsoftware voor bouwbedrijven
In de bouw is een foutloos proces van projectadministratie van cruciaal belang. De ERP software van AFAS is uitgebreid met een geïntegreerde functionaliteit voor de bouw. Doel: meer grip op het proces van calculatie tot realisatie. Door deze functionaliteit in de software-oplossing kan de gebruiker daadwerkelijk geïntegreerd werken op het gebied van projectbewaking, orderverwerking en financiële administratie. Dankzij de werkbegrotingscockpit is in een oogopslag duidelijk wat de status is van de projecten. Dit is het centrale controlecentrum waar alle calculaties, offertes, orders en contracten, als ook realisatie en facturatie bij elkaar komen.

Het kantoor met de bouwplaats verbinden
De bouwplaats verbinden met de administratieve werkzaamheden op het hoofdkantoor is voor veel bouwbedrijven een uitdaging. Met de krachtige ERP software van AFAS in combinatie met de gebruiksvriendelijke applicatie van Bouw7 hoeft dit geen uitdaging meer te zijn. Bouw7 is een mobiel, alles-in-een platform dat is ontwikkeld om projectmanagement in de bouwsector te stroomlijnen. Planning, standopname, meerwerk, materiaalverwerking en urenregistratie zijn direct op de bouwplaats te verwerken op een telefoon of tablet. De applicatie wordt gevoed met informatie uit het ERP systeem. Hierin worden administratieve zaken vastgelegd zoals de personeelsadministratie en salarisverwerking, de financiële boekhouding en alles rondom de klant (CRM). Maar ook calculaties zijn in te lezen, werkbegrotingen kunnen rechtstreeks worden gemaakt, de gebruiker beschikt over continu inzicht in de actuele projectadministratie en heeft een kopersportaal om het contact met de klant nog makkelijker en sneller te laten verlopen. Daarnaast wordt de bouw cao continu onderhouden en NL wet- en regelgeving doorgevoerd. Zo beschik je over één geïntegreerde totaaloplossing voor de bouw.

Wil jij meer grip op al je bouwprojecten? Bezoek de website van AFAS of download de brochure.

 

AFAS Bouwsoftware