Cobouw Café Agenda

Cobouw Café reist door in 2017 

Na onder andere Emmen, Maastricht, Veldhoven, Zaanstad, Doetinchem, Almere, Zwolle, Den Haag en Veenendaal strijkt het Cobouw Café in de maand mei neer in zowel Utrecht als Veenendaal.
 

11 mei 2017 - Cobouw Café i.s.m. Platform Duurzame Huisvesting
Op donderdag 11 mei 2017 organiseert Cobouw in samenwerking met Platform Duurzame Huisvesting het Cobouw Café Duurzame Huisvesting. Met spraakmakende gasten uit de huisvestingsketen en de politiek gaan wij de discussie aan. Cobouw-journalisten Thomas van Belzen en Joost Zwaga voelen de tafelgasten aan de tand en poneren prikkelende stellingen over hoe we van hoofdpijndossier naar bruisend groeimodel kunnen gaan. Daarnaast vindt de officiële ondertekening van de samenwerkings-overeenkomst van het Platform Duurzame Huisvesting plaats. Dit alles onder het genot van een drankje, bitterbal en livemuziek.

Datum: donderdag 11 mei 2017
Tijd: 16:00 – 18:30 uur
Locatie: a.s.r. Utrecht: Archimedeslaan 10, Utrecht


19 mei 2017 - Cobouw Café Arbeidsmarkt i.s.m. Bouwend Nederland
Hoe krijgen we en behouden we jongeren in de bouwsector? De kweekvijver voor nieuw bouwtalent droogt op. Dringend heeft de sector een “Freek Vonk van de bouw nodig”. Iemand die kinderen onvoorwaardelijk enthousiast maakt voor de wondere wereld van de bouw. Waar te beginnen? Wat kunnen basisscholen doen, of MBO- HBO- of Universitaire opleidingen? Of moeten we juist de ouders enthousiasmeren voor het vak? Discussieer mee tijdens ons Cobouw Café op 19 mei 2017 in Veenendaal van 12:00-13:00 uur.

Datum: vrijdag 19 mei 2017
Tijd: van 12 tot 13 uur
Locatie: Espressobar de Fazant, Brouwersgracht 1 te Veenendaal

 

close Sluiten