Congres Wet kwaliteitsborging voor het bouwen

Congres Wet kwaliteitsborging voor het bouwen

De Eerste Kamer heeft onlangs ingestemd met de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen. Maar wat betekent dat voor bouwbedrijven? Met het ministerie van Binnenlandse Zaken organiseert Cobouw op maandag 25 november een congres over de nieuwe regels en proefprojecten die in aantocht zijn.

Tijdens het Congres Wet Kwaliteitsborging gaan verschillende sprekers (van kwaliteitsborgers tot aan toezichthouders, juristen en bouwers) in op de invoering van de wet die gepland staat voor 1 januari 2021. Ook minister Kajsa Ollongren van Binnenlandse Zaken is van de partij.

Hans Smits van Janssen en de Jong komt vertellen over zijn ervaringen met kwaliteitsborging, net zoals vele andere interessante sprekers.

Het dagvoorzitterschap is in handen van Yvonne van Mierlo, directeur van Blauwhoed.

Het congres vindt plaats op 25 november in Almere. Voor meer informatie kunt u terecht op de website kwaliteitsborging.cobouw.nl

De toegangsprijs bedraagt 175 euro. Als abonnee krijgt u 50 euro korting. Aanmelden kan hier.

Om de Omgevingswet écht goed te begrijpen heb je Bouwwetten nodig

Als het om wet- en regelgeving gaat, kun je niet zeker genoeg zijn. Met inzichtelijke artikelen, stappenplannen en checklists laat Bouwwetten zien wat de gevolgen van wet- en regelgeving zijn voor de praktijk. In een tumultueuze periode met de introductie van de nieuwe Omgevingswet, is Bouwwetten een betrouwbare partner waar je antwoord op je vragen krijgt.
Om de Omgevingswet écht goed te begrijpen heb je Bouwwetten nodig